Sloopwerkzaamheden

Ben je van plan om een schuur of bijgebouw te slopen? Sloopwerkzaamheden vragen om een gedegen, veilige en juiste aanpak, waar wij je graag mee helpen. Wij kunnen alle soorten gebouwen snel voor je afbreken en ook betonnen vloeren ruimen wij voor je op.

De juiste middelen

Zonder goed materiaal wordt slopen een lastig en gevaarlijk karwei. Gelukkig beschikken wij over de juiste materialen om het slopen op een gedegen manier aan te pakken. Dankzij onze machines met de juiste koppelstukken wordt slopen voor ons een eenvoudige en veilige klus. Ook het afvoeren van afval en puin is geen probleem, want wij kunnen dit allemaal voor u afvoeren.

Afsluiten van gas, water en licht

Heb je in het te slopen gebouw nog nutsvoorzieningen, zoals waterleiding, stroom-en/of gasaansluitingen? Wij kunnen dit vakkundig voor je laten afsluiten door erkende specialisten, zodat we het sloopwerk veilig kunnen uitvoeren en er geen geld kostende lekken ontstaan.

Ervaring met slopen

Door onze ervaring en expertise hebben wij verschillende projecten succesvol gesloopt. Wij hebben ervaring met het slopen van:

  • Schuren
  • Funderingen
  • Loodsen
  • Stenen gebouwen
  • Bijgebouwen

Wil je iets door ons laten slopen?

Sta je op het punt om te gaan slopen? Wil je hulp van bijvoorbeeld een van onze kraanmachinisten of wil je hier helemaal geen omkijken naar? Neem contact met ons op om het slopen snel en veilig uit te voeren.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij