Grondverzet en grondwerk

Of je nu een vijver wilt aanleggen, de oprit wilt vernieuwen of een nieuw huis gaat bouwen, grondverzet is een zware en tijdrovende klus, welke vaak onderschat wordt. Met behulp van onze kennis en middelen wordt het een eenvoudige klus die jou veel tijd kan besparen.

Uiteenlopende diensten

Grondverzet gaat van kleine oppervlaktes tot hele kavels, waarbij grote hoeveelheden grond verplaatst worden. Lambers beschikt over verschillende grondverzetmachines, waardoor je voor iedere klus bij ons terecht kunt. Grondwerk zoals het graven van sloten of het uitgraven van een woning vallen ook binnen onze diensten. Alle grondwerk kunnen wij voor je uitvoeren, wij hebben ervaren machinisten die nauwkeurig en snel kunnen werken.

Grondwerk bij een oprit

Er kan een groot verschil zitten in het soort grondwerk en hoe dit aangepakt moet worden. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe oprit laat aanleggen. Het is natuurlijk van groot belang dat de nieuwe oprit niet wegzakt. Wij adviseren hierin en zorgen voor een goede ondergrond. Behalve het afvoeren en leveren van de juiste grondsoorten, bieden wij de service om de grond te egaliseren en de bestaande bestrating te verwijderen.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij