Boomstronk uitgraven? Wij zijn specialist in Emmen, Drenthe!

Heb je last van een boomstronk van een boom die je hebt (laten) kappen? Gaat het natuurlijke rottingsproces te langzaam en wil je de boomstronk(en) nu laten uitgraven? Wij zijn de specialist in Emmen en ruime omgeving voor het verwijderen van boomstronken!

Last van boomstronken?

Wanneer de boom inmiddels is geveld, blijft de boomstronk vaak in de grond achter. Waar het zelf omzagen van een boom in sommige gevallen nog wel  te doen is, is het zonder graafmachine een enorm karwei om de boomstronk uit te graven. Bij grote bomen is dit zelfs praktisch onmogelijk vanwege het gewicht.  De stronk en boomwortels laat men dan vaak maar zitten in de hoop dat deze snel weg zal rotten.  Dat duurt echter vaak vele jaren. Vooral wanneer je op een bepaald moment je tuin wilt veranderen zit de boomstronk al gauw in de weg.

Specialist in Emmen, Drenthe

Wij zijn niet alleen specialist in het kappen van bomen, ook het verwijderen van de boomstronk kunnen wij perfect verzorgen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, we bieden graag de best passende optie aan. In Emmen en praktisch heel  Drenthe zijn wij één van de experts op dit gebied.

Boomstronk uitgraven

Het meest voor de hand liggende is om de boomstronk uit te graven. Wij hebben verschillende formaten graafmachines in ons machinepark. Altijd is één van deze machines geschikt om de juiste plaats te bereiken en de boomstronken vervolgens uit te graven. Onze machinisten werken zeer voorzichtig en nauwkeurig om de omgeving van de boomstronk niet te vernielen.

Boomstronk frezen

Het uitgraven is niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld omdat de locatie dit niet toelaat. Omdat er bijvoorbeeld schade aan omliggende bouwwerken of bestratingen kan worden veroorzaakt. In dat geval kunnen we de boomstronk frezen. Hierbij wordt met een speciaal hulpstuk voor één van onze graafmachines de stronk verpulverd.

Aanvullen met grond

Als de boomstronk  is uitgegraven  of uitgefreesd blijft een kuil in de grond achter. Wij kunnen deze indien gewenst voor je aanvullen met aarde of geel zand, indien er straatwerk gelegd gaat worden.

Grondverzet

Tevens kunnen wij het uitgraven van boomstronken ook combineren met andere grondverzet, zoals het uitgraven van een fundering of grondwerk voor bestrating.

Kosten boomstronk uitgraven

De kosten voor een boomstronk uitgraven wordt door diverse factoren bepaald. Wij komen graag de situatie ter plaatse bekijken en geven dan een prijs op maat af. We zijn gevestigd in Emmen en zijn actief in heel Drenthe en zelfs daarbuiten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij