Boomstronk laten verwijderen

Heb je al jaren de plannen om een nieuw terras in de tuin aan te leggen? Maar zit die vervelende boomstronk in de weg? Of kijk je al jaren tegen die vervelende boomstronk aan en wil je er een keer vanaf? Dat kan! Wij kunnen, behalve bomen vellen ook de boomstronk definitief verwijderen!

Boomstronk uitgraven

Bij kleinere boomstronken worden deze meestal uitgegraven. Hoewel dat bij kleine boomstronken vaak wel lukt, is het bij grote boomstronken onbegonnen werk. Het uitboren of frezen van de boomstronk is dan een perfect alternatief om de boomstronk te verwijderen!

Boomstronk frezen / Stronkenfrees

Met behulp van onze boomstronk-frees kunnen wij iedere boomstronk op een veilige en snelle manier wegfrezen. Dankzij de frezer wordt de boomstronk verpulverd, het enige dat overblijft zijn slechts houtsnippers en pulp. Het gat kan worden opgevuld met zand en wij bieden uiteraard de mogelijkheid om de houtsnippers en pulp af te voeren.

Eenvoudige koppeling

De frezer is compact, wendbaar en sterk. Hierdoor kan deze eenvoudig gekoppeld worden aan een minigraver. De minigraver is wendbaar en mobiel, dat zorgt ervoor dat hij bijna iedere plek in je achtertuin of andere plaats kan bereiken.

Kosten boomstronk verwijderen

Benieuwd naar de kosten? Wij geven graag een vrijblijvende prijsopgave voor het verwijderen van een boomstronk. Neem gerust contact met ons op.

Afwerken

Nadat de stronkenfrees ruimte heeft gecreëerd op de plaats waar de boomstronk zat, wil je wellicht deze ruimte laten opvullen met geel zand of tuinaarde.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij