Boom verwijderen laten?

Wil je een boom verwijderen? Omdat deze gevaar oplevert, in de weg staat of niet meer gezond is? Een ingrijpende klus waar je wellicht tegenaan ziet. Toch valt het verwijderen van een boom best mee. Voor ons is het dagelijks werk en is boomonderhoud en het rooien van bomen een specialiteit van ons bedrijf uit Emmen, Drenthe. Zoals elke klus voeren wij deze uit voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen. We werken in heel Drenthe, maar ook wel buiten de provincie.

Boom verwijderen met minimaal overlast

Wij vinden het belangrijk om de overlast bij een klus, zoals het weghalen van één of meer bomen, zoveel mogelijk te beperken. Wij kiezen daarom voor een aanpak waarbij de boom snel verwijderd kan worden en de overlast die er is, in elk geval zo kort mogelijk duurt. We ontkomen er niet aan te zagen, maar doordat onze mensen zeer ervaren zijn en we speciale machines hebben, kunnen we snel werken. De overlast wordt hierdoor tot het minimale beperkt. Ook passen we ons uiteraard zoveel mogelijk aan jouw voorkeuren aan.

Verwerken en/of afvoeren boomafval

Het verwijderen van een boom levert natuurlijk een hoop (afval) hout op van de stam en takken. In overleg verwerken we de boom en voeren indien je dit wenst alles af. Zo kunnen we de takken versnipperen en de stam in delen zagen. Eventueel ook in kleine stukken, als je deze bijvoorbeeld wilt opstoken. We kunnen ook alle restanten meenemen en de plaats waar de boom is gerooid veegschoon achterlaten. De stobbe in de grond kunnen we, indien gewenst, ook verwijderen en het achtergebleven gat in de grond opvullen met verse aarde of geel zand als hier bestrating moet worden aangelegd.

Specialist in boom verwijderen

Lambers cultuurtechniek en boomrooierij is één van de grotere bedrijven in de regio Emmen, Drenthe en omdat wij een grotere ploeg werknemers beschikbaar hebben, konden wij specialist worden in het verwijderen van bomen. We hebben verschillende van onze mensen speciaal laten opleiden op veilig klimmen in bomen om takken te kunnen afzagen en ook in het zorgen dat de boom netjes gecontroleerd wordt neergehaald. Daarnaast hebben wij materialen aangeschaft waarmee veilig en snel een boom verwijderd en verwerkt en/of afgevoerd kan worden. We zijn hier vrijwel dagelijks mee bezig en we kunnen ons dan ook gerust de expert in Emmen op het gebied van bomen verwijderen noemen.

Prijs voor jouw project?

Uiteraard zijn wij er ook om jouw boom te rooien. De prijs hiervoor ligt aan een aantal factoren, zoals de plaats waar gewerkt moet worden, de gewenste verwerking en de grootte van de boom of bomen. Wij komen graag langs om u een heldere prijsopgave te geven. Neem gerust even contact op met Rob, onze expert in bomen verwijderen.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij