Dé specialist in bomen verwijderen!

Bomen zijn prachtig in de natuur en zijn bovendien van groot belang voor het zuiveren van de lucht die we inademen. Toch is het soms nodig bomen te verwijderen. Bijvoorbeeld omdat deze ziek zijn, er een gevaarlijke situatie ontstaat of omdat de omgeving een andere bestemming krijgt. Bomen verwijderen is dé expertise van ons bedrijf, wij kunnen dit veilig, efficiënt en tegen zeer redelijke kosten voor je doen!

Emmen, Drenthe

Wij zijn gevestigd in Emmen, Drenthe, maar werken in een ruime straal daarbuiten. Ook jij kunt onze expertise dus inzetten! Neem meteen contact met ons op voor een offerte!

Hoe wij bomen verwijderen

Wij komen altijd vooraf ter plaatse kijken naar de bomen om te bekijken wat de beste aanpak is. Indien de bomen goed bereikbaar zijn, dan zetten we onze kranen in, in combinatie met onze bomenzager, omdat hiermee de bomen zeer snel verwijderd kunnen worden. In het stukken zagen gebeurt dan grotendeels wanneer de boom al op de grond ligt. Hiervoor is wel wat ruimte nodig. Als de plaats niet goed bereikbaar is, kiezen we voor alternatieven. Soms zetten we dan een hijskraan in of gaan we juist zeer ambachtelijk te werk, waarbij onze zager in de boom klimt en deze stukje voor stukje wegzaagt. Ook voor de meest lastige plaatsen hebben we oplossingen!

Speciaal opgeleide medewerkers

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid in het veilig verwijderen van bomen. Niet alleen het klimmen in een boom kan gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet, maar ook het niet gebruiken  van de juiste uitrusting. Ook het werken met kettingzagen, kennis van de juiste zaag en de materialen die je nodig hebt en het inzetten van groot materiaal vereist specialistische kennis. Onze bomenzager wisselt tijdens de klus regelmatig van zaag, omdat niet elke stam of tak met dezelfde zaag kan worden verwijderd. Ook de betrokken machinisten van de kranen hebben hierin veel ervaring en kunnen daardoor snel en veilig werken.

Zo compleet als gewenst!

We passen ons aan jouw wensen aan! Wil je de boom alleen omgezaagd hebben en verder alles zelf afvoeren? Geen probleem! Wil je alles compleet laten verwijderen en afvoeren? Dat kan ook. Wil je de stam en dikke takken houden als brandhout? De takken laten versnipperen en afvoeren? De boomstronk laten rooien of uitfrezen? Daarna eventueel nog grondwerk laten uitvoeren? Wij passen ons aan jouw wensen aan en leveren de diensten precies zoals gewenst!

Kosten bomen verwijderen

Veel mensen willen weten wat de kosten zijn om bomen te verwijderen. Vaak denkt men dat hier een hoge prijs voor wordt gerekend, omdat het veel werk is en er veel materaal nodig is. De realiteit is dat dit enorm afhangt van de situatie. In een gunstig geval kunnen we een boom soms in een uur tijd al opgeruimd hebben! Maar in een andere situatie kan er veel meer tijd nodig zijn. Ook is het aantal bomen belangrijk voor de kosten, als wij al ter plaatse zijn, kunnen we sneller meerdere bomen verwijderen dan wanneer we vaker terug moeten komen. De prijs per boom wordt dan natuurlijk lager.

Vraag dus geheel vrijblijvend naar de kosten. Wij komen zonder verplichtingen ter plaatse kijken en geven dan een prijsopgave op maat.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij