Bomen laten kappen regio Emmen - Drenthe

Heb je een boom op je terrein die gekapt moet worden? Lambers is specialist in de regio Emmen en wijde omgeving in het kappen van bomen en grote struiken.

Onder andere gemeentes, bedrijven en particulieren in de regio Emmen lieten ons de afgelopen jaren vele bomen kappen en afvoeren.

Alles in overleg en voorspoedig geregeld

We komen eigenlijk altijd ter plaatse kijken naar de situatie en bespreken de mogelijkheden. Dat je de boom wilt laten kappen is natuurlijk duidelijk, maar we moeten onder andere overleggen:

  • Wanneer moet de boom gekapt worden?
  • Wat moet er met de boom gedaan worden als deze eenmaal vlak ligt? Versnipperen, klein zagen, afvoeren zijn onder andere de mogelijkheden.
  • Moet de boomstronk ook uit de grond gehaald worden en moet het gat opgevuld worden?
  • Met welke machines kunnen we werken?

Samen stemmen we deze punten af, zodat het kappen van de boom zo voorspoedig mogelijk verloopt en we vooraf een duidelijke prijs kunnen afspreken.

Bij het kappen

Het laten kappen van een boom kan geheel veilig gebeuren, als men maar weet hoe dit moet. Onze mensen zijn speciaal opgeleid om altijd veilig te werken en we gebruiken jaarlijks goedgekeurde machines om de kans op ongelukken te minimaliseren. We kunnen gelukkig stellen dat het kappen van bomen bij ons nog nooit verkeerd is gegaan, doordat we dit goed doordacht aanpakken. Belangrijk is dat omstanders voldoende afstand houden, onze mensen zien daar dan ook op toe.

Nadat we de boom kappen

Zoals vermeld, zijn er na het kappen diverse opties voor het verwerken van de boom. We kunnen de stam in bruikbaar brandhout zagen, takken versnipperen en de stronk uit de grond graven of frezen. We kunnen alles afvoeren en netjes achterlaten, maar je kunt het ook zelf verder verwerken uitvoeren. Wij zijn flexibel en passen ons aan jouw wensen aan.

Met spoed een boom laten kappen?

Is er een gevaarlijke situatie ontstaan? Staat een boom op omvallen of is deze reeds omgewaaid en moet er snel actie worden ondernomen? Neem dan meteen contact op en wij zetten alles op alles om zo snel mogelijk in actie te komen.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij