Fundering laten uitgraven

Of het nu gaat om een aanbouw, of dat je een nieuwe woning gaat bouwen of een schuur gaat plaatsen: iedereen weet dat een goede fundering de basis van een succesvol project is. Om ervoor te zorgen dat dit proces naar tevredenheid verloopt en het resultaat perfect is, helpen wij graag! Diverse bouwbedrijven uit de regio Emmen maken gebruik van onze diensten, maar ook voor een particulier staan wij klaar.

Specialistische kennis

Omdat de fundering voor een woning, loods, schuur of aanbouw niet op iedere grond kan staan, is het van belang dat de juiste grond op de juiste manier gebruikt wordt. Door het afgraven van de grond en aanvoeren van grond die betere eigenschappen heeft, zorgen wij waar nodig voor grondverbetering. Dit vraagt specialistische kennis over grondsoorten. Met onze kennis en ervaring bent u zeker van een betrouwbare basis van de fundering.

Aan- en afvoer van grond bij funderingswerkzaamheden

Ook het aan- en afvoeren van grond kunnen wij in eigen beheer verzorgen. Wij beschikken over eigen tractoren met dumpers.

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen over het uitgraven van een fundering? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen graag!

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448

Laatste foto's op Facebook

Klik op de afbeelding voor meer foto's
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij